June 7, 2021

Identity

Identity är ett så kallat MMO-spel som blivit väldigt populärt på senaste tiden. Det är egentligen ett spel inom genren MMORPG där flera hundratals spelar tillsammans i en enorm spelvärld. Ditt öde kommer bestämmas både av ditt spelande och hur andra spelar och du väljer själv vilken karaktär du vill vara. Vill du vara tjuven, polisen eller kontorssnubben? Lyckas du bli den mäktiga, rika och avundsvärda människan som du vill bli? Platsen du befinner dig på är i östra USA och har tagit inspiration från delstaterna Georgia och Carolinas.

Identity är ett relativt nytt spel som släpptes 2018, men det har redan vuxit sig populärt bland spelarna och vi tycker helt klart att det är ett av de bästa MMO-spelen som finns online idag. Världen du spelar i är mycket detaljerad och du kan ta dig fram med både fordon och till fots, dock är världen stor så ett fordon är att föredra. Du kan starta ett jobb eller en karriär och du kan till exempel jobba som polis. Även ditt boende är viktigt för din identitet så välj väl.

What is the game about

Spelet handlar om att bygga din karaktär och hans eller hennes identitet. Det kan du göra genom att skaffa dig ett jobb, eller ge dig in i den kriminella branschen. Du kan även börja som småföretagare och sedan ta dig vidare till att bli en riktig business-man som är väldigt mäktig. Du kan i princip få din karaktär att bli vem som helst genom att köpa hus, välja yrkeskarriär samt köpa passande fordon. Vilken identitet väljer du för din karaktär när du spelar Identity? Valmöjligheterna är riktigt stora och varierande.

What the game is about

The game is about becoming a successful person who has power and wealth in the game world. So far the game has only been released with early access and it is not fully developed yet, however we see very great potential in the game. All of its gameplay is unique as it is a normal world where you are a human being who is going to build a life. There is a bit of a thief and a cop over the game, while being a life simulator. You choose the path you want to take to make money in the game.

Vad krävs av din dator

Det finns en del systemkrav som måste uppfyllas för att du ska kunna spela Identity på din dator. Bland annat måste du ha 14 GB ledigt utrymme på din hårddisk och självklart måste du ha en bredbandsanslutning. Din processor måste vara på minst 2,5 GHz eller snabbare. Det bästa är om du har en gaming-dator för att kunna få ut det bästa av spelet. Om du provar spelet redan nu bör du ha i åtanke att det bara är som en demoversion än så länge, det är inte ens en Beta-version som släppts än.

Sammanfattning

Identity är ett spel som än så länge inte har släppts i fullversion och fortfarande står under utveckling, men i stora drag är det ett spel med lite tjuv och polis-känsla. Du skapar en karaktär vars liv du sedan ska bygga upp i en enorm spelvärld. Du kan ta ströjobb eller starta en karriär, köpa företag och bostäder för att bli en framgångsrik person i spelets befolkning. Identity är ett av de bästa MMO-spelen online och vi ser stor potential i spelet även om det är långt ifrån färdigt än.